Menu

Vier de liefde!

Ben je in verwachting en wil je het gevoel vasthouden van deze speciale tijd? Of wil je juist de eerste momentjes van jullie kleine wonder vast laten leggen? Dat kan tijdens een portretshoot! Samen met jouw gezin, kun je een blijvende herinnering maken tijdens de gezinsshoot of juist de liefde vieren met een loveshoot. Er is keuze genoeg. Het allerbelangrijkste is dat jullie verhaal verteld wordt door middel van beelden.

 

Het allerliefste ga ik met jullie de duinen in of het strand op. Hier kunnen we prachtige beelden maken waar jullie later met plezier naar kunnen kijken. Uiteraard kan deze shoot ook bij jullie in een vertrouwde omgeving, zoals thuis.

 

Voor €220 leg ik jullie vast. Hiervoor krijgen jullie:

- Minimaal 45 bestanden in hoge resolutie, met zorg en liefde bewerkt; en

- De foto's binnen twee weken na de shoot in een online gallery waarvan je meteen kunt downloaden.

 

Je kunt bij mij een losse zwangerschapsshoot boeken, maar ik bied ook een pakket aan waarbij jullie én een zwangerschapsshoot én een newborn shoot kunnen boeken met een hele fijne korting!

 

Wil je beide boeken? Dan betaal je slechts €395 in plaats van €440!

 

Zijn jullie enthousiast geworden? Stuur mij dan een berichtje!

newborn ligt op bed

Spreekt mijn stijl je aan? vraag vrijblijvend meer informatie
aan in mijn contactformulier.
Ik beantwoord al je vragen!

 

Liefs,

Hadassah

GET IN TOUCH

Je formulier is verstuurd.Formulier versturen mislukt, probeer het opnieuw.

fijne rust

De shoot met Hadassah was echt onwijs leuk! Hadassah is een super fijne en lieve fotograaf waarbij ik me echt op mijn gemak voelde. Ze neemt de tijd voor je en omdat ze zo'n fijne rust uitstraalt vergeet je ook heel snel alle zenuwen die je hebt als je voor de camera staat. Dankjewel Hadassah, ik ben superblij met de foto's van mijn zwangere buik!

Louise Boonstoppel

zwangere vrouw duinen
gezin maakt een boswandeling

Speels en liefdevol

Tijdens een wandeling in de Amsterdamse Waterleidingduinen heeft Hadassah foto's vastgelegd van ons gezin. De shoot verliep heel natuurlijk. Vooraf bedachten we samen de locatie en op de locatie zelf kregen we de ruimte om zelf onze wensen en voorkeur aan te geven mbt de foto's. We kozen ervoor om te wandelen en te spelen met de kinderen zoals we anders ook doen. Ondanks dat we wisten dat Hadassah foto's van ons maakte voelde het heel relaxed en natuurlijk door haar rustige, toegankelijke houding. De foto's ontvingen we heel snel en zijn heel gaaf geworden. Het is Hadassah gelukt om ons gezin vast te leggen zoals we zijn; speels, spontaan en liefdevol. Nogmaals dank! We zijn heel blij dat je ook bij onze bruiloft komt fotograferen.

 

- Sharon & Jordi -

Stay in touch

Volg mij ook via instagram, facebook en pinterest.

@hadassahfotografeert