Menu

Privacy, cookies en Algemene Voorwaarden

In het kader van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) informeer ik je hier graag over welke gegevens Hadassah Fotografeert van jou verzamelt en waarom.

 

Cookieverklaring

Hadassah Fotografeert maakt gebruik van de volgende soorten cookies:

 

1. Functionele cookies

Functionele cookies zijn noodzakelijk om de website goed te laten functioneren. Door deze cookies kun je bijvoorbeeld makkelijker navigeren op deze website.

 

2. Analytische cookies

Hadassah Fotografeert gebruikt Google Analytics om statistieken bij te houden. Google Analytics plaatst analytische cookies, waarmee Hadassah Fotografeert inzicht krijgt in hoe bezoekers de website gebruiken, en hoe de website kan worden verbeterd. Google Analytics is privacyvriendelijk ingesteld conform de richtlijnen van de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat betekent dat Hadassah Fotografeert een bewerkersovereenkomst heeft gesloten met Google, de laatste cijfers van jouw IP-adres worden afgeschermd, en geen gegevens worden gedeeld met Google. Ook maakt Hadassah Fotografeert geen gebruik van andere Google-diensten in combinatie met de cookies van Google Analytics. Door deze instellingen is het niet vereist om jouw toestemming te vragen voor deze cookies. Wel wilt Hadassah Fotografeert je erop wijzen dat je ervoor kunt kiezen om cookies te weigeren in jouw browserinstellingen of te verwijderen uit jouw browser. Ook kun je cookies van specifieke partijen uitzetten via www.youronlinechoices.eu. Het kan hierdoor wel zo zijn dat deze website daardoor mogelijk niet optimaal werkt.

 

Privacyverklaring

Hadassah Fotografeert verwerkt persoonsgegevens. Hieronder wordt uitgelegd welke gegevens Hadassah Fotografeert verzamelt en wat daarmee gebeurt.

 

Contactgegevens Hadassah Fotografeert:

Hadassah Fotografeert
Ravenhorst 53
2317 AG Leiden

hello@hadassahfotografeert.nl
www.hadassahfotografeert.nl

06 – 11108852
KVK 77355334

BTW NL003184489B68

 

Welke gegevens verwerkt Hadassah Fotografeert en waarom?

· Als je het contactformulier invult, wordt gevraagd naar jouw naam, email en telefoonnummer. Deze gegevens heeft Hadassah Fotografeert nodig om contact met je op te kunnen nemen.

· Als je een afspraak maakt voor een fotosessie, vraagt Hadassah Fotografeert bovendien naar jouw adres, leeftijd en wensen voor de fotografie. Deze gegevens zijn noodzakelijk om de fotosessie uit te kunnen voeren en de beelden naar jou toe
te kunnen sturen, conform onze overeenkomst met jou.

· Tijdens de fotosessie worden foto’s van jou gemaakt. Het spreekt voor zich dat Hadassah Fotografeert deze beelden verwerkt als onderdeel van haar dienstverlening. Anders kan Hadassah Fotografeert de overeenkomst met jou niet uitvoeren. Daarnaast bewaart Hadassah Fotografeert de foto’s in een portfolio en publiceert Hadassah Fotografeert de foto’s op de website en op onze social mediakanalen voor promotiedoeleinden. Voor dat laatste geef je jouw toestemming door middel van het accepteren van onze algemene voorwaarden.

· Als je betaalt voor de diensten van Hadassah Fotografeert, worden jouw bankgegevens verwerkt. Hadassah Fotografeert is wettelijk verplicht om hiervan een administratie aan te leggen en te bewaren.

 

Hoe lang bewaart Hadassah Fotografeert jouw gegevens?

· Jouw naam, mailadres, telefoonnummer en adres worden tot twee jaar na onze samenwerking bewaard;

· Hadassah Fotografeert is wettelijk verplicht om gegevens die zij nodig heeft voor de financiële administratie, minimaal zeven jaar te bewaren;

· De foto’s die zijn gemaakt tijdens onze samenwerking, bewaart Hadassah Fotografeert zo lang als nodig voor de bedrijfsvoering in een portfolio.

 

Met wie worden jouw gegevens gedeeld?

Hadassah Fotografeert deelt alleen persoonsgegevens met andere partijen als dat strikt noodzakelijk is voor de dienstverlening, of omdat het delen van gegevens wettelijk verplicht is. De persoonsgegevens komen na het invullen van de betreffende formulieren direct in de mailbox van Hadassah Fotografeert: zowel op de server van Antagonist als de server van Google. Daar vormen zij een klantenbestand en tevens de administratie van Hadassah Fotografeert. De gegevens worden voor twee jaar na de samenwerking in de mailbox van Hadassah Fotografeert opgeslagen. De foto’s voortvloeiend uit de samenwerking worden opgeleverd via een online gallery op de servers van Pixieset of Pass. Er is ook een back-up strategie: de foto’s worden voor zo lang als nodig voor de bedrijfsvoering maar minimaal twee jaar bewaard. De bewerkte, opgeleverde bestanden zowel op de computer van Hadassah Fotografeert als op een externe harde schijf en de cloud dienst Dropbox. De onbewerkte RAW-bestanden worden bewaard op twee externe harde schijven. Het bewaren van foto’s betreft een extra service waaraan geen rechten kunnen worden ontleend. Verder kan het zo zijn dat Hadassah Fotografeert op grond van de wet verplicht is om jouw gegevens te delen met bijvoorbeeld de Belastingdienst.

 

Jouw rechten

Op grond van de wet heb je het recht om Hadassah Fotografeert te verzoeken om inzage in jouw persoonsgegevens, correctie van jouw persoonsgegevens, verwijdering van jouw persoonsgegevens of overdracht van jouw persoonsgegevens aan een andere partij (‘dataportabiliteit’). Verder heb je het recht om bezwaar te maken tegen het gebruik van jouw persoonsgegevens, bijvoorbeeld als je vindt dat het gebruik van jouw persoonsgegevens niet nodig is voor de uitvoering van de dienstverlening van Hadassah Fotografeert. Ook kun je verzoeken om de verwerking van jouw persoonsgegevens te beperken, ook voor de termijn dat Hadassah Fotografeert nodig heeft om jouw verzoek of bezwaar te beoordelen. Dit alles kun je doen door een mail te sturen naar hello@hadassahfotografeert.nl. Je kunt ook een klacht indienen over het gebruik van jouw persoonsgegevens bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

 

Algemene Voorwaarden

Op alle samenwerkingen en de daaruit voortvloeiende foto’s zijn de Algemene voorwaarden van Hadassah Fotografeert van toepassing.

Stay in touch

Volg mij ook via instagram, facebook en pinterest.

@hadassahfotografeert